Miniștrii propuși de Dacian Cioloș sunt audiați în comisiile parlamentare de specialitate

Miniștrii propuși de premierul desemnat Dacian Cioloș sunt audiați în comisiile parlamentare de specialitate. Avizul comisiilor este consultativ, iar votul asupra listei cu miniștri și a programului de guvernare va avea loc miercuri.

UPDATE

Dan Barna, propunerea pentru Ministerul Afacerilor Externe a primit aviz negativ. Au fost 11 voturi „pentru”, 20 „împotrivã” și 4 abțineri.

Monica Berescu, propunerea USR pentru Ministerul Cercetãrii, Inovãrii și Digitalizãrii a primit aviz negativ în comisiile de specialitate. S-au înregistrat 17 voturi „pentru”, 17 „împotrivã” și 8 abțineri .Un aviz negativ a primit și Nicu Fãlcoi, propunerea pentru Ministerul Apãrãrii.

Ministrul propus pentru portofoliul de la Culturã, Iulia Popovici, a primit un aviz negativ din partea comisiilor din Parlament. Au fost patru voturi „pentru”, nouã „împotrivã” și șapte abțineri. De asemenea, propunerea pentru Ministerul Tineretului și Sportului, Tudor Pop, a primit tot un aviz negativ. Au fost nouã voturi „pentru”, 12 „împotrivã” și patru abțineri.

De același autor

Related Articles