Marcel Vela a mulțumit românilor pt respectarea măsurilor contra COVID-19

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a transmis aseară mulțumiri românilor pentru că au respectat până acum ordonanțele militare și că astfel au contribuit la protejarea celor din jur, și a făcut apel la unitate și la respectarea măsurilor privind COVID-19 și în continuare.

Ministrul de Interne, Marcel Vela: Ordonanțele militare, toate mesajele care au venit către dumneavoastră și care nu au fost puține, nu au făcut altceva decât să consolideze acest zid împotriva unui inamic invizibil și extrem de agresiv, dar mai mult decât atât, ne-a făcut să realizăm că suntem mai puternici doar împreună. Cum nu există viitor fără prezent, așa nu poate exista o națiune puternică fără unitate. Și acum, în această perioadă grea, am arătat mai mult ca niciodată, că putem fi uniți. Trebuire să tratăm fiecare zi cu responsabilitate, să ne gândim la sănătatea noastră și la sănătatea celor apropiați sufletului nostru în fiecare clipă. Într-o luptă venită prin surprindere, cu toții am găsit puterea pentru a ne aduna și a fi responsabili. Știm exact ce avem de făcut acum, astăzi: să respectăm toate indicațiile, începând cu distanțarea socială, până la acest simplu spălat pe măini pentru 20 de secunde.

Ministrul Marcel Vela a subliniat că virusul SARS CoV-2 este foarte periculos și agresiv și a spus că mulți rămâni trăiesc astăzi datărită sacrificiilor făcute de întreaga comunitate.

Ministrul de Interne, Marcel Vela:Un singur lucru vreau să vă mai spun cu toții ne-am adaptat continuu și constant, în această luptă nu a existat de multe ori o schiță pentru că nu a mai fost un asemenea război și previziunea unui deznodământ exact pentru că dușmanul a fost invizibil, a fost extrem de periculos și de agresiv. Poate că au existat foarte multe momente în care fiecare dintre noi am fost uimiți de acest pericol care pune viața la încercare. Vă asigur că au fost, în schimb, momente în care întotdeauna ne-am gândit la binele dumneavoastră și la cum putem face ca să resimțiți cât mai puțin această bătălie, care nu a fost și nici nu este ușoară. Vă mulțumesc tuturor pentru că sunteți parte în această luptă împotriva unui coronavirus care așa cum vedeți, cum știți, uimește întreaga lume medicală. Vă mulțumesc pentru că ați respectat ordonanțele militare și pentru că mulți români trăiesc astăzi datorită efortului și sacrificiului dumneavoastră. RRA

De același autor

Related Articles