Marcel Ciolacu, propunerea PSD pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților

Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a declarat marţi că propunerea pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor din partea social-democraţilor este Marcel Ciolacu, aceasta urmând să fie votată în Comitetul Executiv Naţional al partidului, scrie Agerpres.

„Nu am avut nicio discuţie legată de o anumită persoană, legată de o anumită funcţie pe care să o ocupe cineva. La momentul actual, pentru noi este important să vedem cum ne poziţionăm în perioada următoare, cum trecem peste această perioadă dificilă şi cel mai importantă este unitatea partidului, pentru că aşa cum ştiţi trebuie să avem un preşedinte al Camerei Deputaţilor din partea PSD. S-a discuta cu parlamentarii PSD de la Cameră, am ascultat propunerile venite din partea membrilor PSD, pentru că am considerat că propunerea nu trebuie să mai vină de la preşedintele partidului, de la membrii BPN, propunerea trebuie să vină din rândul membrilor PSD din Camera Deputaţilor. Marcel Ciolacu a fost singura propunere, a fost susţinută în unanimitate şi această propunere va fi votată în CExN din această după-amiază”, a spus Dăncilă, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD şi după ce a avut întâlnire cu parlamentarii partidului.

Ea a adăugat că are încredere că PSD va găsi o soluţie pentru a întruni majoritatea, astfel încât Marcel Ciolacu să devină preşedinte al Camerei Deputaţilor, iar pentru asta vor fi discuţii şi cu UDMR.

Viorica Dăncilă a arătat că încă nu a decis dacă la congres va candida pentru o funcţie de conducere în partid.

sursa Agerpres

foto cdep.ro

De același autor

Related Articles