Ludovic Orban își depune miercuri demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților

Ludovic Orban a anunțat cã își va depune miercuri, la ora 12,00, demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Sunt un om de onoare, un om care își respectã cuvântul, îmi voi depune demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților mâine (miercuri – n.r.), la ora 12,00, și voi face o declarație dupã ce îmi depun demisia‘, a spus Orban, marți, la Palatul Parlamentului.

El informa, în urmã cu douã sãptãmâni, dupã ce a pierdut alegerile pentru președinția PNL, cã și-a trimis la partid demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților, pentru a fi la dispoziția președintelui liberalilor, care sã o depunã în momentul în care considerã necesar.

Nu mi-am depus demisia la Camera Deputaților, pentru cã, dacã astãzi mi-aș fi depus demisia la Camera Deputaților, cel mai probabil președinte al Camerei Deputaților ar fi ajuns un pesedist și nu vreau sã fac un cadou PSD‘, explica Ludovic Orban.

El preciza cã demisia lui va fi la dispoziția președintelui PNL pentru 15 zile, iar, dacã acesta nu o va înainta în acest interval de timp, o va depune personal.

Agerpres