Klaus Iohannis s-a lansat oficial în competiţia prezidenţială

PNL - CONGRES EXTRAORDINARCandidatul ACL, Klaus Iohannis, s-a lansat oficial în competiţia prezidenţială, în cadrul unui miting desfăşurat în Piaţa Victoriei.
Klaus Iohannis, candidat al Alianţei Creştin-Liberale la prezidenţiale, spunea la mitingul de lansare că este un om al faptelor, iar municipiul Sibiu este cartea sa de vizită şi dovada lucrului bine realizat. Klaus Iohannis a lansat şi o provocare către contracandidaţii săi la o campanie serioasă în care să fie dezbătute subiecte arzătoare pentru România.
“Eu sunt un om al faptelor, nu al vorbelor goale, sunt un om al promisiunilor onorate, nu al scandalului şi spectacolului. Sunt un om care construieşte, nu un om care distruge. Viziunea mea ca preşedinte al României poate fi simplă, dar cuprinzătoare: România lucrului bine făcut”, a spus Iohannis.
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, coordonator al campaniei electorale, spunea că prezenţa membrilor PNL şi PDL din întreaga ţară, la Bucureşti, în Piaţa Victoriei, este o dovadă că marea familie creştin-liberală crede în acest proiect politic. Vasile Blaga s-a declarat convins că liberalul Klaus Iohannis va finaliza procesul de occidentalizare a României.
“România are nevoie de un preşedinte care să convingă prin fapte, nu prin vorbe goale. România are nevoie de un preşedinte care să scoată politica şi modul de exprimare publică a politicienilor din mocirlă. De aceea, Alianţa Creştin-Liberală vă propune pentru Preşedinţia României candidatul-etalon al lucrului bine făcut: Klaus Iohannis, primarul Sibiului”, a spus Blaga.
Invitat special din străintate, secretarul general al Partidului Popular European, Antonio Lopez, a susţinut candidatura lui Klaus Iohannis la Preşedinţia României. El a criticat modul în care a condus ţara preşedintele Traian Băsescu, despre care a spus că nu are o atitudine europeană. Antonio Lopez a criticat şi modul de guvernare al premierului Victor Ponta, care a abuzat, în opinia invitatului străin, de adoptarea prea multor ordonanţe de urgenţă.
Au mai luat cuvântul până acum primarul Aradului, Gheorghe Falcă, secretarul PNL Marian Petrache, prim-vicepreşedintele PDL Mihai Răzvan Ungureanu şi vicepreşedintele Ludovic Orban, care au subliniat importanţa alegerii, în noiembrie, în funcţia de preşedinte a lui Kalus Iohannis.

Cele mai citite

Related Articles