Klaus Iohannis: Mesaj de Ziua Internaţională a Luptei împotriva Corupţiei

Statele membre ONU au marcat astăzi Ziua Internaţională a Luptei împotriva Corupţiei, stabilită de organismul internaţional din anul 2003 pentru a atrage atenţia că acest flagel subminează dezvoltarea ţărilor şi viaţa fiecărui cetăţean.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu această ocazie în care precizează că susţine lupta împotriva corupţiei. Şeful statului subliniază totodată că trebuie respins cu fermitate acest fenomen despre care spune că macină democraţia şi ţine captivi milioane de oameni în sărăcie.

Klaus Iohannis: Corupţia înseamnă lipsa autostrăzilor, spitale insalubre, şcoli fără condiţii, administraţie blocată. România nu va putea progresa la adevărata sa capacitate până ce nu vom reuşi să învingem acest flagel! Susţin continuarea luptei anticorupţie pentru o Românie sănătoasă şi rămân alături tuturor magistraţilor care duc această bătălie cu mult curaj zi de zi. Cinstea şi integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societăţii noastre. Stă în puterea noastră. Un nu hotărât corupţiei! Trebuie să devină dintr-un slogan un mod de a fi.

Sursă: Rador

Cele mai citite

Related Articles