Jurnalistul Cătălin Grădinariu, rănit în incendiul din Colectiv va fi externat de Crăciun

club_colectiv_raniti_96148700Doi dintre pacienţii răniţi în incendiul de la clubul Colectiv, care sunt internaţi într-un spital din Olanda, vor fi externaţi înainte de Crăciun.

Jurnalistul Cătălin Grădinariu, unul din cei doi pacienţi: A fost o experienţă extraordinară. Sistemul lor de sănătate este mult diferit de al nostru şi, în principiu, lucrul care m-a marcat cel mai mult pe mine a fost faptul că sunt foarte atenţi la protocoale, iar lucrul ăsta m-a ţinut închis într-o cameră din care n-am avut voie să ies aproape cinci săptămâni, în continuu, iar faptul că n-am putut să iau legătura cu oameni de afară decât doar cu cei din personal, a fost destul de greu pentru mine.

Starea celorlalţi patru pacienţi internaţi în Olanda este în continuare bună. Medicii olandezi sunt mulţumiţi de evoluţia lor. Amintim că, în această dimineaţă, încă o femeie rănită în incendiul de la Colectiv a încetat din viaţă la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti, iar numărul total al victimelor tragediei a ajuns la 62. În spitalele din Capitală se mai află internate încă 21 de persoane rănite în incendiu, iar alţi 21 de pacienţi sunt în clinici din străinătate. RADOR

De același autor

Related Articles