Iohannis: Avem nevoie de măsuri foarte ferme; cine nu respectă normele va suporta rigorile legii

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că, în actualul context epidemiologic, este nevoie de măsuri foarte ferme şi a subliniat că aceia care nu respectă normele vor fi sancţionaţi.


“Avem nevoie de măsuri foarte ferme. Mă bazez pe voi, dragi români, să respectaţi aceste norme, iar cei care nu le respectă vor suporta rigorile legii”, a spus şeful statului, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Iohannis a avut o şedinţă privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, şi chestorul-şef de poliţie Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI.

Preşedintele Klaus Iohannis a mai spus că PSD a creat intenţionat o criză sanitară.

“PSD – intenţionat – a creat o criză sanitară pentru ca la sfârşit să vină să critice Guvernul pentru măsuri care nu au putut fi luate”, a spus şeful statului într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Iohannis a avut o şedinţă privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, şi cu secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, chestor şef de poliţie Bogdan Despescu. 

Cele mai citite

Related Articles