Incident extrem de grav aseară, la o nuntă. 14 oameni s-au prăbușit în gol

Un incident extrem de grav a avut loc duminică seară la o pensiune din staţiunea Durău, în timpul desfășurăriiunei nunți. Autorităţile au declanşat Planul Roşu de intervenţie, a transmis Mediafax.

La o nuntă găzduită de Pensiunea Vânătorul, balustrada unei terase s-a rupt, iar 14 persoane s-au prăbuşit în gol, în jurul orei 20.

„Până la acest moment, 14 dintre persoanele care participau la nuntă ar fi avut de suferit în urma ruperii balustradei de la terasa unităţii în care avea loc evenimentul. 9 persoane sunt rănite grav, iar 5 mai puţin grav, dar evenimentele sunt în dinamică. Pentru optimizarea misiunii de raspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, au anunţat inițial reprezentanţii ISU Neamţ.

După ce echipajele de urgență au ajuns la fața locului, în urma evaluării  stării medicale , s-a stabilit că trei din cele 14 persoane rănite sunt în situaţie gravă.

Toate persoanele rănite au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe Topliţa, de unde au fost  preluate de ISU Mureş şi ulterior dirijate spre Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean din Târgu Mureş.

De același autor

Related Articles