Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au hotărât, astăzi, să menţină sentinţa Tribunalului Bucureşti în cazul Magdalenei Şerban, de 37 de ani, craioveanca acuzată că a împins o tânără de 25 de ani în faţa metroului, transmite Mediafax.

Tânăra a fost ucisă în seara zilei de 12 decembrie 2017, iar în sceeaşi seară, inculpata a încercat să împingă o altă fată în faţa metroului. Dacă tânăra de 25 de ani, din comuna doljeană Ostroveni, a fost ucisă de metrou, a doua victimă, o tânără de 20 de ani, din Bucureşti, a ripostat şi a reuşit să se salveze. În urma expertizei psihiatrice, medicii legişti au stabilit că inculpata avea discernământul scăzut în momentul comiterii faptelor, însă poate răspunde penal.

În octombrie, anul trecut inculpata a fost condamnată pe viaţă de Tribunalul Bucureşti pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de omor şi omor. În plus, inculpata a fost obligată să plătească părţilor civile din dosar daune morale în valoare totală de 60.000 de euro. A urmat apelul, iar astăzi, judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au hotărât să respingă apelul inculpatei şi să menţină decizia Tribunalului Bucureşti.

Sentinţa Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.