Incendiul din Clubul Bamboo nu a fost încă stins

Procurorii au fost duminică, la Clubul Bamboo, dar nu pot intra pentru că incendiul nu a fost încă stins. Anchetatorii spun că, din datele de până acum, nu există indicii ca incendiul să fi fost declanșat de o mână criminală. Totodată, aceștia au precizat că fac audieri încă de sâmbătă, că au luat documente de la ISU, Primăria și Poliția Locală Sector 2, precum și de la spitalele în care au ajuns cei din local în urma incendiului și că îl vor cita și pe patronul clubului.
Un procuror a declarat jurnaliștilor că deocamdată nu există “niciun indiciu că ar fi fost o mână criminală”.

“Am venit și ieri și azi am început o cercetare la fața locului, din păcate structura nu ne permite să intrăm în interior. Pompierii nu au declarat lichidat incendiul. Am venit și azi să facem o evaluare ca să putem să intrăm și să facem cercetarea la fața locului”, a spus procurorul de caz, adăugând că ancheta este îngreunată de faptul că nu pot intra în club.
Acesta a precizat că cel mai probabil vor fi aduse utilaje grele pentru a se putea interveni, astfel încât să fie permis accesul în interior. “Avem acte de la primăria sectorului 2, poliția sectorului 2, IGSU, unitățile medicale la care au ajuns răniții – tot acest volum de acte trebuie evaluat înainte să dăm o informație care să aibă caracter de certitudine”, a adăugat anchetatorul.

Cele mai citite

Related Articles