Gorj – O maşină în care se aflau 6 persoane a intrat într-o bandă transportoare, la cariera Roşia

O maşină în care se aflau şase persoane a intrat vineri dimineaţă într-o bandă transportoare, la cariera Roşia, din judeţul Gorj, şoferul şi alte 3 persoane fiind rănite.

„Din primele verificări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, a reieşit faptul că, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din comuna Borăscu, judeţul Gorj, în timp ce conducea o autoutilitară destinată transportului de persoane  în Cariera Roşia, în urma efectuării manevrei de viraj la dreapta, a acroşat un corp dur (capul de acţionare a benzii transportatoare). În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, în vârstă de 52 de ani şi a altor 3 pasageri din autoutilitară, cu toţii fiind transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, informează Poliţia judeţeană.

Şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi are permis de conducere corespunzător.

În urma accidentului, poliţiştii au deschis dosar penal care vizează infracţiuni de nerespectare a măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi fac în continuare verificări, pentru a stabili cu exactitate cauzele şi circumstanţele producerii accidentului.

Foto infogorj.ro

Cele mai citite

Related Articles