Ghinion teribil pentru un șofer român de TIR. A lovit o mașină de poliție și a rănit trei femei

Un accident  rutier în care au fost implicate trei autovehicule şi care s-a soldat cu tot atâţia răniţi a avut loc miercuri dimineaţă, 17 octombrie 2018, pe raza comunei Independenţa din județul Galați, a transmis Viața Liberă.

Totul s-a întâmplat, a transmis publicația mai sus citată,  din cauza neatenţiei unui şofer de tir, care ar fi oprit prea târziu într-o coloană, staţionată pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton ce traversa regulamentar DN 25. A intrat în maşina din faţă, o autospecială de poliţie în care se aflau patru persoane, pe care a proiectat-o mai apoi în autoturismul din faţă.

„Maşina aparținând Postului de Poliție Umbrăreşti a oprit în spatele unui autoturism din Vrancea, care oprise la rândul său la trecerea de pietoni, pentru a acorda prioritate unei persoane care traversa. Din spate a venit un tir care a lovit maşina de poliţie și a proiectat-o în autoturismul din faţă. În urma coliziunii, trei femei din maşina de poliţie au fost rănite și s-au înregistrat pagube materiale. Şoferul tirului, un bărbat din Ialomiţa, va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă. Toţi cei trei conducători auto implicaţi în accident au fost testaţi pentru alcool, rezultatul fiind zero”, a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Femeile rănite au primit primele îngrjiri medicale de la medicii de pe Ambulanţa sosită la faţa locului. Acestea au vârste cuprinse între 24 şi 35 de ani şi sunt localnice din Umbrăreşti, pe care poliţistul le aducea la Galaţi, pentru a fi audiate in instanţă, în cadrul unui proces.

De același autor

Related Articles