Fetiţă de 7 ani, din Petroşani, căutată de poliţişti, în toată ţara

O fetiţă de 7 ani, din Petroşani, judeţul Hunedoara, este căutată de poliţişti, după ce tatăl ei a dat-o dispărută. Copila ar fi plecat din faţa blocului cu un bărbat de 44 de ani, persoană fără adăpost, dar cunoscut al familiei.

Potrivit unui comunicat transmis luni, 6 noiembrie de Inspectoratul General al Poliţiei Române, în 4 noiembrie, în jurul orei 19.30, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Petroşani, despre faptul că fiica sa, Delia Gabriela Dorobanţu, în vârstă de 7 ani, ar fi plecat din faţa blocului în care locuieşte, încă din 1 noiembrie, împreună cu un bărbat de 44 de ani.

Fetiţa ar fi plecat spre Cimitirul Central, din municipiul Petroşani, pentru a primi alimente de pomană, cu ocazia „zilei morţilor”. Până la momentul sesizării, fetiţa nu a mai revenit la domiciliu. Tatăl minorei a mai precizat că bărbatul cu care ar fi plecat fiica sa provine din rândul persoanelor fără adăpost, însă este un cunoscut al familiei”, se arată în comunicat.

Fetiţa are aproximativ 1,30-1,35 metri înălţime, ten deschis, corpolenţă astenică, păr blond, creţ, faţă ovală, ochi albaştri. Nu prezintă semne particulare. Când a plecat de acasă, copila era îmbrăcată cu un hanorac alb, cu desene roz şi cu glugă, bluză roz cu o floare cu sclipici în zona pieptului, pantalon de trening roz, iar în picioare purta o pereche de role de culoare neagră. Fetiţa nu avea asupra ei bani, bunuri, bijuterii sau telefon mobil.

Poliţiştii au făcut mai multe verificări în teren, fiind solicitată şi măsura urmăririi naţionale.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Sursa: Mediafax