Femeia acuzată că și-ar fi agresat fiul, vineri, într-un mall din Sectorul 2 al Capitalei și a lovit apoi doi polițiști chemați să intervină, a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, a transmis TVR.

Persoana care a reclamat incidentul la 112 este angajata unui magazin din mall. Spune că, în momentul în care i-a atras atenția mamei în legătură cu tratamentul la care își supune copilul, aceasta a avut un comportament violent și față de ea.

La sosirea polițiștilor, femeia a refuzat să se legitimize. Nu a vrut nici să-i urmeze pe oamenii legii la secție pentru identificare și l-a lovit și înjurat pe unul dintre aceștia. În momentul în care al doilea polițist a imobilizat-o, femeia l-a mușcat.

Avocata femeii susține însă că aceasta nu și-a lovit copilul, iar poliția a acționat greșit când l-a lăsat pe cel mic în grija unei cunoștințe.

Procurorii au dispus reținerea femeii pentru ultraj. Iar duminică, a fost plasată sub control judiciar, anunță Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Pe de altă parte tatăl femeii reținute, Tudorel Manolache, a declarat sâmbătă, la Antena 3, că tânăra este bătută rău de poliție și va merge la IML.