Detalii teribile despre crima din Timiș. Ucigașul cu drujbă și-a premeditat crima

Criminalul de 32 de ani din Timiș care a intrat peste o familie, în localitatea  Sânandrei și l-a decapitat pe un bărbat de 44 de ani cu drujba a dezvăluit anchetatorilor detalii terifiante  despre crima comisă. Ba mai mult, conform anchetatorilor, el și-a planificat înainte cu o săptămână gestul.

Criminalul a tăiat ușa casei cu drujba și l-a decapitat pe bărbatul de 44 de ani. Copiii bărbatului, în vârstă de 14 și de 18 ani, doi băieți, au reușit să se ascundă și să sune la 112. Tatăl lor a fost decapitat de criminal. Băieții stăteau cu tatăl lor, după ce părinții au divorțat. Bărbatul de 44 de ani muncea ca barman pentru a-și întreține familia.

Criminalul nu are nicio mustrare după ce a ucis cu sânge rece un om și chiar vorbește calm despre crima pe care a comis-o, potrivit presei locale. ”Nu aveam cum să nu-l omor la ce supărat eram pe el”, le-a povestit criminalul anchetatorilor, potrivit pressalert.ro.  Criminalul era furios că a dat 2.000 de euro pe o mașină ce nu l-a mulțumit și-și voia banii înapoi, relatează dcnews.ro.

Atacatorul și-a cumpărat recent drujba și a decis când să atace ca să fie sigur că-și duce planul la capăt. El și-a pus ceasul să sune la ora 02:00 și a plecat spre casa bărbatului pe care l-a ucis. Criminalul a decis să atace la ora patru dimineața, când somnul era mai profund, informează sursa citată.

De asemenea, potrivit deciziei de arestare a criminalului intrată în posesia Adevarul înainte cu o săptămână și-ar fi planificat agresorul fapta. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş a admis propunerea de arestare preventivă arătând că „există suficiente probe cu privire la posibilitatea comiterii de către inculpat a unor fapte prevăzute de legea penală, probe care să convingă un observator independent că inculpatul este posibil să fi comis aceste fapte”. „Se constată că inculpatul este acuzat de săvârşirea unei infracţiuni de o gravitate deosebită întrucât vizează cea mai importantă valoare socială ocrotită de lege, viaţa persoanei. Există suspiciunea rezonabilă că fapta de omor ar fi avut loc cu premeditare, hotărârea infracţională fiind luată cu o săptămână înainte (…) Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş apreciază că măsura arestului preventiv este necesară şi proporţională cu gravitatea acuzaţiilor aduse, iar o altă măsură preventivă mai uşoară este insuficientă în acest moment”, se mai arată în decizia de arestare a lui Munteanu.

De același autor

Related Articles