litoral

Astăzi începe programul „Litoralul pentru toţi”, până pe 19 iunie, dacă vreţi să mergeţi la mare aveţi de ales între staţiunile din nordul litoralului, unde preţurile ajung până la aproximativ 600 de lei de persoană pentru şase nopţi şi cele din sud, unde se poate plăti mai puţin.
Patronatele şi agenţiile de turism dau asigurări că tarifele maximale sunt aceleaşi de anul trecut, ediţia septembrie-octombrie.
Corespondentul RRA, Mona Constantinescu despre preţurile pentru programul „Litoralul pentru toţi”, ediţia de primăvară 2015. Anul acesta, programul „Litoralul pentru toţi” oferă sejururi cu preţuri cuprinse între 205 şi 605 lei de persoană pentru şase nopţi de cazare, cu mic dejun inclus în staţiunile Mamaia, Constanţa şi Eforie.
Pentru cei care doresc să vină în staţiunile din sudul litoralului, tarifele sunt ceva mai mici. Ele sunt cuprinse, în funcţie de numărul de stele al hotelului între 159 şi 469 de lei de persoană pentru şase nopţi de cazare. Turiştii care doresc însă servicii all-inclusive vor plăti 765 de lei de persoană pentru cinci nopţi de cazare la unităţile de trei stele, 875 de lei la cele de patru stele şi 985 de lei la hotelurile de cinci stele.
Pe lângă tarifele deosebit de avantajoase, cei care vor veni la mare prin programul „Litoralul pentru toţi” vor primi şi câte un voucher gratuit de vacanţă, pe care vor putea să îl folosească pentru a vizita unul dintre obiectivele turistice din judeţ.

(Mirabela Afonie)