Cristian Țopescu a ajuns astăzi, în stare gravă, la spitalul Elias

Fostul comentator sportiv Cristian Ţopescu a ajuns în stare gravă la  Spitalul Elias din Capitală și a fost internat pe secţia de terapie intensivă, marți, 8 mai, în jurul prânzului.

„Cristian Ţopescu este internat pe secţia de terapie intensivă, are un diabet, e în stare gravă dar nu este intubat. În prezent, este supus unor investigaţii amănunţite. Este la noi în spital de aproximativ două ore”, a declarat pentru ziarul Adevărul, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Silvius Negoiţă.

“Dumnealui va fi supus mai multor investigaţii, iar ceea ce pot spune este că nu se află într-o stare prea bună”, a mai precizat Silvius Negoiţă pentru Mediafax.

Cristian Ţopescu are 81 de ani şi a fost comentator sportiv şi politician, fiind ales senator de Bucureşti, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008. Cristian Ţopescu s-a născut la 26 martie 1937, la Bucureşti, fiind fiul ofiţerului de cavalerie Felix Ţopescu, membru al echipei hipice a României, participantă la Olimpiada din Berlin din anul 1936.

Cristian Ţopescu a urmat cariera tatălui său, absolvind Şcoala de Grăniceri de la Oradea. Este apoi licenţiat al Institutului de Educaţie Fizică şi Sport. În lunga sa carieră de comentator sportiv a avut peste 5.000 de transmisii în direct de la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale şi Europene.

De același autor

Related Articles