Crimă teribilă în Timiș. Și-a ucis ginerele în fața polițiștilor, înfigându-i un cuțit în spate

Un bărbat de  60 de ani din comuna Biled, judeţul Timiş, şi-a înjunghiat mortal ginerele, în vârstă de 29 de ani, în urma unui conflict. Crima s-a petrecut în prezenţa poliţiştilor chemaţi să calmeze un conflict izbucnit între cei doi.

Conform polițiștilor, citați de Adevărul, teribila crimă a avut loc, vineri după-amiază, 24 august, în comuna Biled din judeţul Timiş.

Oamenii legii  au fost chemaţi să aplaneze o ceartă violentă izbucnită într-o familie, între socru, un bărbat de aproximativ 60 de ani, şi ginerelea cestuia de 29 de ani, ceartă ce avea loc în locuința socrului.

Cei doi lucrau de mai multă vreme în străinătate, iar acum s-au întors acasă. Din primele informaţii a reieşit că ginerele ar fi vrut să îşi ia copilul şi să se despartă de soţie, iar acest lucru a stârnit furia socrului.

În timp ce cei doi bărbaţi se certau şi se ameninţau, vecinii au sunat la numărul de urgenţe 112 să ceară ajutor. Poliţiştii au sosit imediat la adresa indicată şi au reusit să îi despartă pe cei doi. La un moment dat, socrul i-a înfipt tânărului un cuţit în spate, chiar în faţa poliţiştilor care nu au mai apucat să reacţioneze.

Socrul ucigas a declarat ca nu a vrut sa isi omoare ginerele, dar ca s-a temut pentru viata fiicei sale, cu care tanarul se certase si de care voia sa se desparta.

„N-am vrut sa-l omor, ne-am certat. Decat sa-mi omoare el fata, l-am omorat eu pe el. Dar n-am vrut asta. Pentru copil imi dau viata„, a declarat atacatorul pentru Opinia Timișoarei.

Agresorul a fost imediat încătuşat de poliţişti şi va fi cercetat pentru omor.De același autor

Related Articles