Crimă oribilă în Timiș. Taximetrist ucis și abandonat într-o pădure. Criminalii au dat foc cadavrului

Polițiștii din Timiș au deschis o anchetă de proporții ce trupul neînsuflețit al unui taximetrist a fost descoperit  într-o pădure din apropierea orașului Lugoj. Cadavrul taximetristului a fost descoperit ars de la brâu în sus.

Un taximetrist din Lugoj, judeţul Timiş, care a dispărut în urmă cu o săptămână a fost găsit mort, sâmbătă seara, 23 iunie, într-o pădure din apropierea Lugojului.

Despre taximetrist nu se mai ştia nimic din noaptea de 13 spre 14 iunie. Sâmbătă, un bărbat a alertat Poliţia, anunţând că într-o pădure de pe raza localităţii Sinersig, la aproximativ 50 de metri de şosea, se află cadavrul unui bărbat, incendiat de la brâu în sus.

Surse judiciare, citate de ziarul Adevărul,  au declarat că au fost identificaţi deja doi suspecţi. E vorba de doi tineri în vârstă de 15 şi 18 ani, care în noaptea în care taximetristul a dispărut au făcut o comandă pentru o cursă în localitatea Darova, lângă Lugoj.

Cei doi l-ar fi înjunghiat pe taximetrist, furându-i bunurile pe care le avea asupra sa şi maşina. Autoturismul taximetristului a fost găsit înTimişoara, iar suspecţii sunt în custodia Poliţiei.  Conform publicației LugojInfo cei doi tineri reținuți sunt din localitatea Darova și procurorii cer plasarea lor în arest pentru 30 de zile.

De același autor

Related Articles