Crimă oribilă în Timiș. Bărbat decapitat cu o drujbă de un consătean

Crimă oribilă  joi dimineaţa, 31 ianuarie  în comuna Sânandrei, din judeţul Timiş, unde  un tânăr  având 32 de ani, în stare de ebrietate a ucis cu o drujbă, un consătean.

Tânărul în vârstă de 32 de ani le-a povestit poliţiştilor că cel pe care l-a ucis, Mihai Laiu, în vârstă de 44 de ani, este vărul său a precizat Observator.

Criminalul, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, înarmat cu o drujbă, a intrat în curtea vărului său şi a decupat uşa de la intrare în casă cu drujba, în jurul orei patru dimineața.

În interiorul casei se afla bărbatul de 44 de ani, doi copii ai săi şi prietena unuia dintre ei. Când au observat că cineva le taie uşa cu drujba, cei patru oameni, treziţi din somn, au luat-o la fugă.

În disperarea de a scăpa cu viaţă, unul dintre fiii victimei, un băiat de 14 ani, a sărit pe geam, însă a căzut şi şi-a rupt un picior.

Criminalul l-a urmărit însă pe bărbatul de 44 de ani şi l-a prins în curtea casei, acolo unde l-a atacat cu drujba, iar ulterior l-a decapitat.

Plin de sânge, criminalul a plecat apoi pe străzile din Sânandrei până a fost prins de Poliţie. Adolescentul de 14 ani a ajuns la spital, în timp ce al doilea fiu al victimei, un tânăr de 18 ani, şi prietena sa, au scăpat nevătămaţi.

Potrivit vecinilor, atacul sângeros cu drujbă ar fi o reglare de conturi, având în vedere că în urmă cu câteva luni, două maşini ale bărbatului ucis au fost distruse cu ciocanul.

A fost anunţat procurorul de serviciu, iar la ora transmiterii acestei ştiri se efectuează cercetarea la faţa locului.

De același autor

Related Articles