Crimă cu sânge rece: o tânără din Moşniţa Nouă, mamă a trei copii, a fost ucisă de soţul ei

timisoreanca-ucisa-in-spania

O tânără, originară de lângă Timişoara, din comuna  Moşnita Nouă, a fost asasinată chiar în Joia Mare, în oraşul Vitoria, capitala regiunii Ţara Bascilor. Trei copii au rămas orfani de mamă. Mariana Prunar avea doar 29 de ani şi era mama a trei copii, împreună cu care se afla în Spania de şapte ani. Soţul ei, Cornel a fost condamnat pentru furt şi trimis la închisoare în România, iar Mariana şi-a crescut cu greu copiii singură, fiind nevoită să lucreze ca menajeră în Spania, însă recent rămăsese fără loc de muncă. În urma cu două săptămâni, soţul femeii a fost eliberat condiţionat după ce a ispăşit jumătate din pedeapsa în Penintenciarul Timişoara.
Bărbatul s-a întors în Spania cu gândul să-şi reia viaţa alături de familie. S-a certat cu soţia şi a omorât-o. După ce a înjunghiat-o, ucigaşul a ieşit în stradă şi s-a apropiat de o maşină de poliţie, după care şi-a mărturisit crima. Autorităţile au mers de urgenţă la faţa locului şi au găsit trupul neînsufleţit al victimei, dar şi arma crimei.

Samuel Lăcătuş, fratele victimei, a făcut declaraţii pentru reporterii evz.ro: ”Oricât de greu i-a fost singură cu trei copii cât soţul ei era a puşcărie, tot mai bine i-a fost decât cu el. Se certau din cauza neajunsurilor, dar, oricum, nu ne-am imaginat că se poate întâmpla una  ca asta, să o înjunghie în repetate rânduri cu o armă alba”, a declarat Samuel Lăcătuş, fratele victimei.

Comunitatea din Moşniţa Nouă este în stare de şoc. Credincioşii penticostali strâng bani la biserica din care făceau parte şi cei doi soţi, pentru a ajuta familia să repatrieze trupul neînsufleţit. O parte din bani va fi asigurată de primăria din Moşniţa Nouă.

Părinţii acesteia sunt deja în Spania. Situaţia este însă destul de complicată, pentru că fata cea mică a femeii nu are certificat de naştere.

„Am făcut demersurile să o aducem acasă, dar lucrurile sunt mai complicate, pentru că fata cea mică nu are certificat de naştere. Este plecată de câţiva ani, fetiţa s-a născut acum aproape 2 ani în Spania. Autorităţile spaniole trebuie să emita un certificat de naştere, noi facem doar transcrierea. Părinţii ei sunt acolo şi încearcă să reglementeze situaţia. Sperăm că se va rezolva repede, să o putem aduce acasă”, a declarat Ioan Sorincau, pentru opiniatimisoarei.ro.

Foto:www.evz.ro

De același autor

Related Articles