Crimă Brașov: Primele declarații ale bărbatului care și-a ucis soția și cei doi copii

Brașoveanul care și-a ucis soția și cei doi copii și apoi s-a predate ieri poliției a dat primele declarații în fața procurorilor. Florin Mircea Buliga nu îşi regretă fapta. El a declarat în faţa procurorului de caz că este convins că şi-a trimis familia într-o lume mai bună. Mai mult, susţine că a comunicat telepatic cu soţia şi copiii lui după ce i-a ucis a relatat Adevărul.

Procurorul care a stat de vorbă cu Florin Mircea Buliga spune că bărbatul nu are nicio urmă de regret. Mai mult, ucigaşul este convins că prin fapta lui şi-a trimis familia într-o lume mai bună. Susţine chiar că a reuşit să comunice telepatic cu soţia şi copiii lui după crimă şi că aceştia i-ar fi transmis că sunt bine.

„Nu am observat să aibă urme de regret, real, asupra a ceea ce a făcut, fiind convins de teoriile lui. Şi-a motivat fapta considerând, fiind convins că în felul acesta a facilitat accesul membrilor familiei sale către o lume mai bună, unde aceştia să fie mai liniştiţi. Urmează să mai facem investigaţii să vedem care era atmosfera în familie, dacă se certau sau nu se mai înţelegeau. El afirmă că după ce a comis fapta ar fi comunicat telepatic cu ei si i-au transmis ca sunt mai bine”, a declarat Daniel Dancă, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, citat de Mediafax.

Aceasta nu este singura afirmaţie şocantă a bărbatului. A fost audiat mai bine de opt ore şi a dat şi alte declaraţii ciudate: „Acum familia mea este bine, înainte nu era“, „Viaţa e rea“, „Aşa le-am salvat sufletele“.

În timpul audierilor Florin Buliga a mai făcut referire de mai multe ori la „teoria îngerilor“ şi la „expasiunea conştiinţei“. „Teoria îngerilor“ este o controversă apărută de mai mulţi ani, care contestă cea mai importantă parte a Bibliei.

Reamintim că Florin Mircea Buliga s-a prezentat marţi, 27 martie, la IPJ Braşov, unde a anunţat că şi-a ucis soţia şi cei doi copii. El a fost reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul susţine că a fost la o mănăstire, unde a avut o revelaţie religioasă, care l-a condus către cele trei crime, după ce anterior a încercat să se sinucidă.

Din exterior, Florin şi Monica Buliga păreau să aibă o căsnicie fericită. Amândoi au venit la Braşov acum zece ani, Monica fiind din Neamţ, iar Florin – din Suceava. Au deschis o firmă de produse naturiste şi un cabinet cu aparatură medicală de kinetoterapie, iar afacerea mergea bine. Cei doi soţi nu aveau probleme financiare. Însă căsnicia nu era aşa cum o vedeau cei din jur. O apropiată a familiei a povestit, sub protecţia anonimatului, că Monica ar fi suferit mult alături de soţul ei. Florin Mircea Buliga s-ar fi luptat ani la rând cu alcoolismul şi, de asemenea, în acea perioadă şi-ar fi înşelat soţia de mai multe ori. Apropiata familiei mai spune că Monica l-ar fi iertat, cu condiţia să scape de patima alcoolului.

După mai multe tentative nereuşite, bărbatul a reuşit în urmă cu un an să renunţe la băutură. De atunci şi-a schimbat complet viaţa. A început să fie preocupat de tot ce înseamnă viaţă sănătoasă. De asemenea, a început să meargă foarte des la biserică. În ultimele zile dinaintea crimei a fost de mai multe ori la Mănăstirea Şinca, unde, a declarat el anchetatorilor, ar fi avut o revelaţie religioasă

Cele mai citite

Related Articles