Consiliul Politic Naţional al PNL a aprobat fuziunea cu ALDE şi alianţa electorală cu PSD pentru europarlamentare

Consiliului Politic Naţional al PNL a aprobat, în şedinţa de duminică, protocolului de fuziune cu ALDE, alianţa electorală cu PSD pentru alegerile europarlamentare şi numirea lui Vlad Nistor drept membru în Biroul Executiv cu rang de vicepreşedinte.

„În cadrul şedinţei, au fost luate următoarele decizii: aprobarea protocolului de fuziune PNL cu ALDE (876 voturi pentru), aprobarea alianţei electorale PNL-PSD pentru alegerile europarlamentare (838 voturi pentru), numirea domnului Vlad Nistor drept membru în Biroul Executiv cu rang de vicepreşedinte (876 voturi pentru)”, se precizează într-un comunicat de presă al PNL transmis AGERPRES.

Conform sursei citate, preşedintele PNL Nicolae Ciucă a spus în cadrul şedinţei, referindu-se la constituirea protocolului de fuziune cu ALDE, că liberalii trebuie să aibă încredere în propriile forţe în anul electoral 2024.

„De acum înainte nu avem altceva de făcut decât să ne implicăm cât mai mult în activitatea noastră. Există entuziasm, există motivare şi trebuie să avem încredere în forţele noastre să putem duce toate etapele anului electoral 2024”, a declarat Ciucă. 

Cele mai citite

Related Articles