Cod Portocaliu în judeţele Mehedinți, Dolj, Olt și Teleorman

Administraţia Naţională de Meteorlogie a emis o atenţionare de Cod Portocaliu de ninsori abundente, temporar viscolite, strat consistent de zăpadă în județele Mehedinți, Dolj, Olt și Teleorman, până astăzi la ora 23.00.

Pe parcursul zilei de luni, 26 februarie, în județele Mehedinți, Dolj, Olt și Teleorman va ninge abundent și se va depune strat de zăpadă local de peste 30… 40 cm, iar vântul va avea intensificări cu viteze în general de 45… 55 km/ h, temporar viscolind ninsoarea.

Conducerea IȘJ Olt a luat hotărârea de a suspenda cursurile în școlile din județ, iar acest lucru s-a întâmplat de luni, de la ora 13.00.

Decizia a fost adoptată în consiliul de administrație al IȘJ Olt de luni, 26 februarie, luându-se în calcul prognoza meteo, dar și experiența din școlile oltene înregistrată luni-dimineață. În multe școli elevii din satele mai îndepărtate de școala de centru nu au reușit să ajungă la ore, astfel că, deși în orașe nu au fost probleme, IȘJ a hotărât suspendarea cursurilor începând cu ora 13,00, iar hotărârea este valabilă și marți și miercuri. Cursurile vor fi reluate joi, 1 martie 2018, când se așteaptă ca temperaturile să mai crească iar viscolul să treacă.

De același autor

Related Articles