Biletele pentru calatoriile cu trenul efectuate din România în Europa vor putea fi achizitionate cu reduceri de 10% atât la clasa I, cât si la clasa a II-a, se arata într-un comunicat de presa al CFR Calatori, transmis vineri AGERPRES.

În contextul Anului European al Cailor Ferate, pentru vacante cu trenul în Europa la preturi atractive, CFR Calatori recomanda oferta de calatorie Interrail Pasş ce va avea reduceri de 10% în luna iunie a.c., pentru ambele variante ale ofertei: Interrail Global Pass si Interrail One Country Pass. Reducerea se acorda tuturor categoriilor de calatori (adulti, tineri si seniori), atât la clasa 1 cât si la clasa a 2-a. Copiii de pâna la 12 ani beneficiaza de gratuitate (maximum doi copii însotiti de un adult), iar tinerii (vârsta pâna în 28 de ani), adultii si seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun, de asemenea, de tarife reduse„, informeaza operatorul de transport feroviar.

Potrivit sursei citate, legitimatia Interrail Global Pass ofera posibilitatea efectuarii de calatorii nelimitate în 33 de tari europene, din Scandinavia pâna în Turcia si, în pluş traversarea maritima cu vaporul între Italia si Grecia.

Perioada de valabilitate a legitimatiilor este de la patru zile pâna la trei luni, iar pasagerii au libertatea de a alege ruta în timpul calatoriei. Oferta Interrail Global Pass este valabila si pe parcursul tarii de rezidenta, pentru o calatorie dus-întors.

De asemenea, oferta Interrail One Country Pass cu pret promotional este valabila pentru urmatoarele tari: Germania, Marea Britanie, Spania, Austria, Franta, Benelux (Belgia, Olanda si Luxemburg), Irlanda, Irlanda de Nord, Italia, Estonia, Grecia, Republica Ceha, Ungaria, Portugalia, Bulgaria, Croatia, Macedonia de Nord, Letonia, Lituania, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia si Turcia.

CFR Calatori precizeaza ca pass-urile Interrail Global si Interrail One Country cu 10% reducere pot fi restituite sau schimbate similar pass-urilor disponibile cu tarif întreg. Detalii despre tarife si alte informatii sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro, la sectiunea Trafic International/ Interrail, si la adresa http://www.interrail.eu/.

Oferta Interrail Pass este vânduta la casele de bilete din statii si agentii CFR Calatori deschise traficului international.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.