bon de bon fiscalUPDATE ora 11.45

În urma extragerii de azi s-a stabilit că bonul fiscal câştigător este în valoare de 6 lei din ziua de 7 februarie 2015.

Luna câştigătoare: Luna februarie

Ziua câştigătoare: 7 februarie

Valoarea câştigătoare: 006

Extragerea a avut loc luni, începând cu ora 11.30, la studioul TV al Loteriei Române, şi a fost transmisă în direct de Televiziunea Română.


Luni, 13.04.2015, ora 08.00

Persoanele care au păstrat bonurile fiscale primite în perioada 2 februarie – 28 martie vor participa la extragerea organizată, azi, în a doua zi de Paşte, în cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale, unde vor fi acordate premii totale de un milion de lei.

Extragerea va avea loc de la ora 11:30.

Vor fi extrase, pe rând, cu bile, luna emiterii bonului, ziua, apoi 3 cifre între 0-9, care vor forma suma câştigătoare a ediţiei.

Rezultatele vor fi afişate pe site-urile Ministerului Finanţelor, ANAF şi Loteriei Române, iar revendicarea premiilor se va face până pe 13 mai inclusiv.

Fondul de câştig de un milion de lei va fi împărţit în mod egal între persoanele care au tichete cu datele extrase astăzi.

Ministerul Finanţelor va face plata câştigurilor după alte 60 de zile.

Potrivit calculelor matematice, şansele sunt similare celor de la 6 din 49.

Dar, dat fiind că suma extrasă poate fi orice număr între 1 şi 999, probabilitatea este destul de mică să iasă câştigător un bon cu valoarea sub o sută de lei, cât cheltuiesc de cele mai multe ori românii în magazine.

La noi în ţară este prima dată când are loc o astfel de loterie.

În Europa, doar Portugalia şi Slovacia mai au loterii fiscale, ambele de anul trecut.

O astfel de idee este şi în planul autorităţilor din Grecia, ca măsură de combatere a evaziunii fiscale.

Sursa: radioromaniactualitati.ro