Bărbat arestat pentru că ar fi violat o minoră

Un bărbat, de 52 de ani, din comuna Obârşia, judeţul Olt, a fost arestat în Gorj, pe motiv că ar fi violat o fată de 12 ani, din comuna gorjeană Drăguţeşti.

Fata ar avea şi anumite probleme de sănătate, iar bărbatul s-ar fi aflat în concubinaj cu mama copilei. Minora a fost internată în Centrul de primire în regim de urgență Târgu Jiu și vor fi inițiate demersuri pentru instituirea plasamentului.

„Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin 112 de un bărbat, din comuna Obârșia, judeţul Olt, cu privire la faptul că în noaptea de 22 spre 23.02.2018, un bărbat, de 52 ani, din aceeași localiate, în timp se afla la domiciliul concubinei sale din comuna Drăguțești, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu fiica acesteia de 12 ani. La fața locului s-au deplasat lucrătorii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu, în cauză fiind solicitată și prezența unui psiholog din cadrul D.G.A.S.P.C. Gorj. Au fost continuate cercetările, minora fiind prezentată la SML Gorj pentru examinare. În cauză s-a întocmit dosar penal pt infracțiunea de viol. Totodată a fost luat măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru o perioada de 24 de ore, fiind introdus în CRAP al IPJ Gorj. În data de 24.02.2018 a fost prezentat Parchetului, primind măsura arestului pt 30 de zile”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

De același autor

Related Articles