Apel pentru salvarea celor două tinere orădence grav rănite în accidentul de ieri, de la Poieni

Iubitul uneia dintre victimele accidentului de duminică din localitatea Poieni face un apel pentru ca oamenii să doneze sânge și să-i salveze viața tinerei rănite grav.

Dragi prieteni, apelez la voi în ceas de cumpănă a două vieți. Aseară în jurul orei 5, teribilul accident din localitatea Poieni, județul Cluj a făcut două victime și două persoane grav rănite printre care una din ele este iubita mea!

Prieteni/cunoștințe din Oradea sau de oriunde din țară, pierderile de sânge au fost uriașe și doresc să vă cer ajutorul printr-o donație de sânge. Această se poate face oriunde în țară la un centru de transfuzii. Vă rog să menționați numele beneficiarilor la donare: Pîrja Miruna Ioana și Firez Andrada” – a anunțat tănărul, potrivit Bihon.ro.

Apelul tânărului a fost rapid preluat de comunitate și distribuit în mediul online. Persoanele care doresc să doneze sânge sunt rugate să menționeze numele celor două tinere după ce donează.

Cele două fete sunt internate în stare gravă secția de terapie intensivă a spitalului din Cluj Napoca.

Vă reamintim că un accident deosebit de grav a avut loc duminică după-amiază între localitățile clujene Poieni și Ciucea. Drumul European nr. 60, Cluj-Napoca – Oradea, a fost blocat cinci ore, iar cozile de mașini se întindeau pe câțiva kilometri.

În timp ce circula spre Oradea, șoferul unui autoturism Peugeot, înmatriculat în județul Bihor, a intrat inexplicabil pe contrasens unde s-a izbit frontal de un autocamion.

Impactul violent a rotit autoturismul la 180 de grade și l-a propulsat pe banda sa inițială, acolo unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism BMW înmatriculat în Cluj.

Șoferul camionului a încercat să evite un al doilea impact, însă a pierdut controlul direcției și autocamionul s-a răsturnat perpendicular pe șosea blocând total circulația rutieră.

De același autor

Related Articles