ambulanta MunciiUn teribil accident între două ambarcaţiuni s-a petrecut noaptea trecută, pe Lacul Snagov. Cinci persoane au fost transportate la spital, în Capitală, iar echipele de scafandri o caută şi pe a şasea, în lac, însă aceasta ar putea fi deja moartă. Ambarcaţiunile implicate în accident sunt o barcă particulară şi una aparţinând unui restaurant de pe malul lacului.

Din primele informaţii, vinovat pentru producerea accidentului pare să fie proprietarul bărcii particulare, care ar fi navigat pe lac cu viteză excesivă, în condiţii de întuneric. Acesta ar fi lovit ambarcaţiunea restaurantului. Dealtfel, bărbatul a refuzat să facă testele de alcoolemie.

În ambarcaţiunea ce aparţinea restaurantului se aflau cinci persoane, iar în cea particulară, patru persoane. La Spitalul Elias se află internate două persoane, cu traumatisme şi fracturi, iar două – un bărbat şi o femeie – la Spitalul Floreasca. Bărbatul a suferit traumatisme şi fracturi deschise, iar femeia se află în stare gravă, critică, având leziuni multiple, traumatism sever cranio-cerebral şi mai multe fracturi deschise.

Echipe de poliţie, salvare şi scafandri s-au deplasat la locul tragediei. Scafandrii încearcă să o descopere pe cea de-a zecea persoană care s-ar fi aflat în ambarcaţiunea restaurantului şi care s-ar fi înecat.

Sursa: dcnews.ro