Accident pe DN7 în această dimineață. O mașină s-a ciocnit cu un TIR. O femeie a murit și încă o persoană grav rănită

Circulaţia rutieră a fost blocată, duminică dimineaţă, pe DN7, în localitatea Cotmeana din judeţul Argeş, unde un autoturism s-a ciocnit cu un TIR. În urma accidentului, au fost rănite patru personae, două  fiind în stare gravă a transmis Agerpres.

Din primele informaţii comunicate de IPJ, un autoturism care circula din direcţia Piteşti către Râmnicu Vâlcea a pătruns pe contrasens într-o curbă la stânga şi a intrat în coliziune cu un autocamion.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, la locul accidentului au intervenit patru ambulanţe, o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj de descarcerare. Cele patru victime din autoturism au fost descarcerate, iar una dintre ele, o femeie, este inconştientă, paramedicii efectuând resuscitarea.

Update: Conform publicației locale Vocea Vâlcii, femeia găsită inconștientă a decedat, în ciuda eforturilor medicilor de a îi salva viața. Încă nu se cunoaște situația celeilalte persoane grav rănite.

Circulaţia între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea a fost complet blocată, urmând să fie reluată după finalizarea intervenţiei echipelor de salvare şi a cercetării la faţa locului.

De același autor

Related Articles