Accident pe DN 7 astăzi. Șapte răniți dintre care unul grav

Un accident rutier în care au fost implicate un microbuz şi două autoturisme s-a produs joi , în jurul orei 17.30 pe DN 7 Arad – Nădlac, pe raza oraşului Pecica, șapte persoane fiind rănite în urma acestuia, conform ISU Arad citat de Agerpres.

“În urma accidentului au fost rănite șapte persoane, una dintre acestea, rănită mai grav, aflându-se în stare de inconştienţă. Nu a fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare al Detaşamentului de Pompieri din cadrul ISU Arad”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maior George Pleşca.

Acesta a precizat că la locul accidentului au intervenit două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad şi o ambulanţă SMURD.

UPDATE: Starea victimelor

„Echipajele medicale au preluat un copil de 15 ani care a suferit un traumatism de braț drept și alte șase victime, trei bărbați și trei femei cu vârste cuprinse între 40 și 50 de ani. Cu toții au suferit traumatisme craniene, toracice și alte politraume. Dintre victime, un bărbat de 40 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierdere de conștiență însă și-a revenit după ce a fost stabilizat”, a declarat pentru Jurnal arădean/Aradon, dr. Mărioara Raveca Nicoară, managerul general al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

De același autor

Related Articles