Accident între un TIR și o autoutilitară pe E85

Un accident de circulaţie s-a produs joi, 2 noiembrie, pe DN 2 – E 85,  pe raza localității Slobozia Bradului, din judeţul Vrancea, între un tir și o autoutilitară.

Din primele date, un bărbat în vârstă de 27 de ani, care la momentul coliziunii se afla lângă autoutilitara ce staționa, a fost rănit. El a fost transportat la Spitalul Judeţean pentru investigaţii.

Autoutilitara lovită făcuse pană și staționa pe banda de urgenţă. Victima se afla sub mașină și încerca să repare pana, când autoutilitara a fost lovită în spate de un tir.

“La data de 02.11.2017, pe DN2E85, la km153+700 de metri s-a produs un accident rutier în urma căruia un bărbat a suferit vătămări corporale și a fost transportat la Spitalul Județean pentru investigații medicale. În urma verificărilor efectuate, am stabilit faptul că o autoutilitară marca Iveco a staționat pe partea dreaptă a sensului de mers Râmnicu Sărat – Focșani, iar un autotractor, condus de un bărbat în jur de 30 de ani, din județul Vaslui, care circula pe același sens de deplasare, a observat târziu că aceasta este staționată și a intrat în coliziune cu ea. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din județul Giurgiu, care efectua lucrări la motor și care a fost surprins de către autotractor în fața autoutilitarei. Vom continua cercetările pentru stabilirea vinovăției și luarea măsurilor ce se impun. Victima era conștientă la momentul preluării”, a declarat subcomisarul Claudiu Marinică Țâru, din cadrul Serviciului Rutier Vrancea pentru Monitorul de Vrancea.

 

De același autor

Related Articles