Accident groaznic pentru un român de 59 de ani. I-au luat picioarele și i le-au pus într-o pungă

Un accident de-a dreptul teribil a avut loc la Arad acolo unde un tren i-a retezat picioarele unui bărbat de 59 de ani chiar de ziua lui, joi, 22 iunie 2017.

Tragedia a avut loc în gara Aradul Nou. Bărbatul, care tocmai împlinea 50 de ani, a fost surprins de un tren de călători care circula pe ruta Timișoara – Arad, iar picioarele i-au fost retezate de la genunchi în jos.

Conform libertatea.ro, martorii care au asistat la groaznicul accident i-au recuperat picioarele bărbatului și le-au pus într-o pungă, sperând că medicii vor reuși să efectueze o operație de reconstrucție a membrelor inferioare ale rănitului.

 „Din primele cercetări a rezultat faptul că aseară (joi seara-n.r.), în jurul orelor 22.30, la ieșirea din Stația CFR Aradul Nou, un tren InterRegio care circula pe relația Timișoara Nord – Sighetul Marmației a accidentat un bărbat de 59 de ani din comuna Fântânele. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii accidentului” – a declarat pentru mass-media Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Din păcate pentru bărbat, medicii de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad au fost nevoiți să-i amputeze picioarele de la coapsă pentru a îi putea salva viața.

Cele mai citite

Related Articles