O fetiţă de 9 ani a murit şi alta a fost  rănită grav, după ce au fost spulberate, marţi, 18 decembrie, pe Drumul Naţional 14, în localitatea Şaroş pe Târnave, din judeţul Sibiu. Poliţiştii au stabilit că fetele traversau neregulamentar,  a relatat MEDIAFAX.

Conform  purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Cristina Criveanu, un medic de la ISU Mureş a intervenit primul la solicitare, însă pentru fetiţa de 9 ani s-a declarat decesul.

„A ajuns la caz un echipaj SMURD cu medic de la ISU Sibiu şi un alt echipaj SMURD cu medic de la ISU Mureş. Echipajul SMURD a transportat la spital copilul de 7 ani cu traumatism membru inferior. Un alt echipaj, de la SAJ, a efectuat manevre de resuscitare la faţa locului pentru salvarea copilului de 9 ani, însă medicul de pe ambulanţa ISU Mureş ajunsă la faţa locului a declarat fetiţa decedată”, a spus Criveanu.

Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a declarat că cele două fetiţe traversau neregulamentar, când au fost lovite de un autoturism condus regulamentar spre Sighişoara, de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, sibian.