Accident grav pe DN 14. O fetiță de 9 ani a murit și alta a fost rănită

O fetiţă de 9 ani a murit şi alta a fost  rănită grav, după ce au fost spulberate, marţi, 18 decembrie, pe Drumul Naţional 14, în localitatea Şaroş pe Târnave, din judeţul Sibiu. Poliţiştii au stabilit că fetele traversau neregulamentar,  a relatat MEDIAFAX.

Conform  purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Cristina Criveanu, un medic de la ISU Mureş a intervenit primul la solicitare, însă pentru fetiţa de 9 ani s-a declarat decesul.

„A ajuns la caz un echipaj SMURD cu medic de la ISU Sibiu şi un alt echipaj SMURD cu medic de la ISU Mureş. Echipajul SMURD a transportat la spital copilul de 7 ani cu traumatism membru inferior. Un alt echipaj, de la SAJ, a efectuat manevre de resuscitare la faţa locului pentru salvarea copilului de 9 ani, însă medicul de pe ambulanţa ISU Mureş ajunsă la faţa locului a declarat fetiţa decedată”, a spus Criveanu.

Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a declarat că cele două fetiţe traversau neregulamentar, când au fost lovite de un autoturism condus regulamentar spre Sighişoara, de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, sibian.

De același autor

Related Articles