Un accident extrem de grav a avut loc în această dimineață, în Târgu-Mureș, pe strada Gheorghe Doja, în zona Gării Mari, a transmis publicația locală punctul.ro

La fața locului echipajele de urgență au găsit o victimă prinsă sub autoutilitară răsturnată și una încarcerată în autoturism. Ambele victime au fost descarcerate și în urma evaluării medicale s- a declarat decesul lor. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri. Victimele sunt cei doi șoferi ale autovehiculelor implicate în accident, unul de 25-30 de ani, altul de 40-45 de ani, a declarat  purtătorul de cuvânt cpt. Virag Cristian Petrică de la ISU Mureș, pentru publicația mai sus citată.

”Accidentul din această dimineață ce s-a produs la ora 05.35, in Tg.Mures, pe strada Gheorghe Doja, in intersecția cu strada P-ța Gării s-a produs între o autoutilitară-condusă de un bărbat de 40 de ani și un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani. Ambele autovehicule sunt înmatriculate în județul Mureș.”

Din primele cercetări, cauza probabilă principală a producerii accidentului ar fi neacordare prioritate de trecere la efectuarea virajului la stânga, iar ca și cauză secundară – viteza excesivă.

In urma accidentului s-a rupt un stâlp de susținere a fibrei optice.