Accident grav aseară. Un tânăr de 22 de ani a lovit mortal o femeie de 55 de ani și a fugit de la locul accidentului

Poliţiştii din Petroșani au reţinut un tânăr șofer în vârstă de 22 de ani  care a accidentat mortal o femeie, în timp ce aceasta  traversa strada pe trecerea de pietoni.

Accidentul a avut loc joi seara în zona stadionului Jiul din Petroșani, pe șoseaua de centură a orașului, acolo unde o femeie în vârstă de 55 de ani a vrut să traverseze strada pe trecerea de pietoni. După ce a lovit-o pe femeie, care a fost aruncată câțiva metri, tânărul a accelerat și a fugit de la fața locului.

Echipajele de urgență care au intervenit la fața locului au încercat resuscitarea femeii dar din păcate au fost nevoiți să constate decesul acesteia.

. „A fost alarmat întregul efectiv şi s-au efectuat cercetări pentru identificarea autorului, care a fugit de la locul faptei. Ulterior, acesta a fost identificat şi reţinut pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. Autorul a fost ridicat de la domiciliu”, a precizat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara citat de Adevărul.

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, conducea autoturismul tatălui său

De același autor

Related Articles