Un accident grav a avut loc miercuri seară, 19 decembrie,  pe DN7, în dreptul comunei Racovița, sat Tuțulești, județul Vâlcea, accident în urma căruia trei persoane au fost rănite.

O autoutilitară a pătruns pe contrasens, nu se cunoaște momentan cauza și a intrat în coliziune cu un autoturism (taxi). Două persoane care se aflau în taxi au fost rănite. Printre victime s-a aflat și șoferul autoutilitarei.

„O autoutilitară a pătruns pe contrasens, nu se cunoaşte momentan cauza şi a intrat în coliziune cu un autoturism. Două persoane din autoturism şi şoferul autoutilitarei au fost rănite”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Sandra Bălteanu citată de Adevărul.

Una din cele trei victime ale accidentului rutier petrecut pe Valea Oltului a rămas încarcerată sub fiarele contorsionate ale maşinii. Un echipaj al ISU Vâlcea a intervenit şi a comunicat că persoana este suspectă de traumatism cervical şi cranian. Aceasta a fost preluată de o ambulanţă.

O altă victimă, aflată în stare critică, a fost transportată de un alt echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului Judeţean Vâlcea, iar cea de-a treia victimă de către SMURD, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, col. Cătălin Popescu.

.