Accident grav aseară la Vaslui. Un mort și șapte răniți

Un grav accident de circulaţie a avut loc, duminică seara, pe DE 581 în localitatea Şapte Case, autorităţile activând Planul Roşu de intervenţie.

„În accident au fost implicate două autoturisme, unul înmatriculat în Republica Moldova şi unul în judeţul Vrancea. Au rezultat opt victime. O victimă încarcerată în stop cardio – respirator a fost preluată de SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, două victime au fost preluate de maşini ale Serviciului de Ambulanţă, iar cinci victime au fost transportate cu autospeciala de transport personal şi victime multiple. Toate persoanele sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene, potrivit Agerpres.

Tot aseară, autoritățile au anunțat că una dintre cele opt persoane rănite în accidentul de circulaţie care a avut loc duminică seara, pe DE 581, în localitatea Şapte Case, a decedat.

Potrivit acestora, este vorba despre conducătorul auto aflat la volanul autoturismului înmatriculat în judeţul Vrancea.

“Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că vinovat de producerea nefericitului eveniment ar fi conducătorul auto al maşinii din Republica Moldova, care a intrat pe contrasens”, a declarat purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului Vaslui, Cristian Lapa.

În autoturismul înmatriculat în Vrancea se aflau două persoane, iar în maşina înmatriculată în Republica Moldova se aflau şase persoane, printre care şi doi copii.

De același autor

Related Articles