A vrut să repare capul tractor al unui TIR dar a murit strivit de acesta

Un incident extrem de grav a avut loc, în noaptea de marți spre miercuri, pe autostrada Timișoara – Lugoj.

Un cetățean sârb în vârstă de 39 de ani a murit, în timp ce încerca să repare capul tractor al unui TIR. Bărbatul lucra pentru o societate comercială care se ocupă cu asistență și reparații pentru autotrenuri.

În noaptea de marți spre miercuri, bărbatul a mers  într-o parcare de pe autostrada Timișoara – Lugoj, în zona localității timișene Recaș, pentru a repara un autotren defect, la solicitarea firmei de transport ce deținea TIR-ul. A ridicat capul tractor pe două cricuri și a intrat  sub autovehicul. Unul dintre cricuri a cedat însă, iar capul tractor l-a strivit pur și simplu pe mecanic.

Pompierii timișeni au trimis de urgență la fața locului un echipaj de descarcerare dar și unul SMURD. Din nefericire, salvatorii nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului de 39 de ani. ”La locul intervenţiei s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare şi un echipaj SMURD. Din nefericire, persoana surprinsă sub cabina autotrenului a fost declarată decedată”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Cele mai citite

Related Articles