428 de permise de conducere reținute în Joia Mare de Poliția Română

Poliţiştii români  au aplicat amenzi în valoare de aproape 3 milioane de lei, au constatat  aproape 800 de infracţiuni şi au reţinut 428 de permise de conducere, în cadrul unei acţiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, care s-a desfăşurat joi, 5 aprilie.

Potrivit unui comunicat al IGPR transmis vineri, acţiunea poliţiştilor s-a desfăşurat la nivel naţional şi au fost constatate 788 de infracţiuni, 116 persoane fiind depistate în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 15 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 44 de măsuri preventive.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 8.041 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 3.000.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de peste 18.000 de lei.

În trafic, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. Conform sursei citate, au fost reţinute 428 de permise de conducere şi au fost retrase 154 de certificate de înmatriculare.

De același autor

Related Articles