Imagine emoționantă postată de unul dintre supraviețuitorii tragediei din Colectiv

Andrei Găluț, solistul Goodbye to Gravity şi singurul membru al trupei care a supravieţuit în urma tragediei din clubul Colectiv se gândeşte clipă de clipă la ce s-a întâmplat în 30 octombrie.

Andrei a postat pe pagina sa personală de Facebook o fotografie, o fotografie în care apare alături de o fată, cel mai probabil iubita lui, Mădălina Strugaru, care și-a pierdut viața la câteva zile după incendiu. Solistul Goodbye to Gravity se află internat într-un spital din Olanda, iar stare sa s-a îmbunătăţit.

Mesajele nu au întârziat să apară:

Ma bucur atat de tare ca ai postat o poza, ca esti mai bine, insa durerea ta trece dincolo de poza, am inceput sa plang, sa-ti ajute D-zeu, sa-ti dea putere!

Te iubim mult! Iti dorim multa sanatate si tot binele din lume. Eu una m-am rugat in fiecare zi sa te faci bine. Sper sa ne revedem cat de curand. emoticon wink

Dumnezeu nu a putut lua asa devreme la El un suflet atat de pur si bun pentru ca tu mai ai sa ne dai multe lectii de viata multora dintre noi cei care acum am ramas blocati si ne uitam lung la aceasta poza. Numai Dumnezeu si ea ar stia cum sa iti aline durerea.

Arădeanul Andrei Găluț a câştigat concursul de talente Megastar, difuzat de Prima TV în 2008, în urma căruia a primit un salar de 1.500 de euro pe lună timp de un an şi un contract cu o casă de discuri cunoscută, dar nu a avut parte de succesul la care spera.

12074873_1636835739915390_8420095279587197131_nÎn momentul în care s-a aprins stâlpul de susținere, solistul Goodbye to Gravity a cerut un extinctor pe scenă, care nu a mai venit, după care a luat foc tavanul și mai apoi, totul a fost o nebuloasă, tinerii îmbulzindu-se spre ieșire. Solistul a mai avut timp de o glumă înainte de a cere extinctorul: „Asta nu era în program”.

incendiu_colectiv

Cele mai citite

Related Articles