Un român în vârstă de 37 de ani și-a pierdut viața duminică , 13 mai, 2018, într-un accident pe o stradă din Consandolo, din provincia Ferrara (Emilia-Romagna), a relatat publicația La Nuova Ferrara.

Teribilul accident  a avut loc duminică după-amiază, în jurul orei 17. Românul se afla la bordul unui scuter și se deplasa de-a lungul străzii Via Nazionale Nord în direcția Benvignante. Într-o curbă, bărbatul a pierdut controlul scuterului și s-a lovit de parapetul de beton al străzii, murind pe loc în urma impactului.

Român mort la savona în urma unui infarct

Tot dumincă  duminică 13 mai, un român de 59 de ani, Emil Dumitru Munteanu, a murit în cursul după-amiezii după ce s-a simțit rău pe stradă, la Savona (Liguria).

Din primele informații românul a suferit un  atac de cord. Tragedia a avut loc în zona Piazza Santa Cecilia, la San Michele. Echipajele medicale sosite la fața locului au încercat să-l resusciteze dar pentru Emil Dumitru Munteanu nu s-a mai putut face nimic a relatat publicația La Stampa.

Padova – român ars cu oțel topit la locul de muncă

Tot duminică, 13 mai, un român a suferit un grav accident de muncă la oțelăria „Acciaierie Venete” situată  în zona industrială din Padova. Românul care se numește Mihai Bratu și are 44 de ani, a fost ars cu oțel topit care s-a răsturnat dintr-o cuvă și a fost transportat cu un elicopter mediacl de urgență la spital dar starea sa este extreme de gravă, suferind arsuri pe toată suprafața corpului a relatat publicația Rai News.

Alături de român alți trei muncitori, din care unul moldovean au fost arși cu oțel topit și sunt în stare gravă.