[Video/Foto] Incendiu pe podul Kerci, care leagă Crimeea de Rusia

O cisternă transportatoare de combustibil este în flăcări pe una dintre secţiunile Podului Crimeii, căile navigabile nefiind deteriorate – a anunţat, sâmbătă, Oleg Kriucikov, consilier al “şefului” Crimeei.

Potrivit informaţiilor preliminare, o cisternă cu combustibil este în flăcări pe una dintre secţiuni. Calea de transport nu este deteriorată. Este prea devreme pentru a vorbi despre cauze şi consecinţe. Se lucrează la stingerea incendiului” – a scris Kriucikov, pe canalul său de Telegram.

Serviciul de presă al căilor ferate din Crimeea, de asemenea, a raportat că o cisternă a luat foc la coada unui tren de marfă. Potrivit serviciului de presă al administraţiei autostrăzilor “Taman”, traficul auto pe Podul Crimeii a fost suspendat.

Podul Crimeii, numit și Podul Strâmtorii Kerci sau Podul Kerci, este o pereche de poduri paralele, unul rutier și unul feroviar, care traversează Strâmtoarea Kerci între Peninsula Taman din Krasnodar Krai, în Rusia continentală, și Peninsula Kerci din Crimeea.

Podul a fost construit de Rusia după ce aceasta a anexat Crimeea. Are are o lungime de 19 km, ceea ce îl face cel mai lung pod construit vreodată de Rusia, și cel mai lung pod din Europa.

Video/Foto – Telegram

De același autor

Related Articles