[VIDEO-FOTO] Explozii puternice şi focuri de armă în apropiere de aeroportul internaţional Mogadishu din Somalia / Cel puţin 12 morţi

Două explozii puternice şi focuri de armă s-au auzit în apropiere de aeroportul internaţional Mogadishu din Somalia, potrivit unor martori, citaţi de Sputnik News.

O explozie puternică a avut loc în apropiere de clădirea ONU din Somalia şi de o bază a Uniunii Africane de menţinere a păcii din această ţară, în capitala Mogadishu, iar în urma lor se presupune că au murit 12 membri ai personalului de securitate, informează site-ul Scroll.in.

Potrivit jurnaliştilor locali, două bombe au fost detonate simultan.

Gruparea militantă somaleză Al Shabab a revendicat atacul, a informat Al Jazeera, însă această informaţie nu a fost deocamdată confirmată de oficiali.

Potrivit Sputnik News, care citează martori, două explozii puternice şi focuri de armă s-au auzit în apropiere de aeroportul internaţional Mogadishu din Somalia. Exploziile au fost provocate de două maşini-capcană, afectând puncte de control ale aeroportului internaţional Mogadishu, potrivit unui jurnalist local.

Un fum gros se înalţă din zona unde au avut loc exploziile.

Exploziile au fost provocate de două maşini-capcană, afectând puncte de control ale aeroportului internaţional Mogadishu, potrivit unui jurnalist local.

Poliţia susţine că exploziile au avut loc în apropierea unei baze a Uniunii Africane de menţinere a păcii, potrivit Reuters.

Sursa: mediafax.ro