Mai multe tiruri, camioane şi autoturisme s-au ciocnit pe autostrada principală dintre Praga şi Brno. Un român, care a fost prins în teribilul carambol, a filmat dezastrul produs în urma izbiturilor puternice şi a făcut totul public. Accidentele în lanţ s-au produs din cauza vremii nefavorabile, care a dat peste cap traficul pe numeroase drumuri. Cehia se confruntă cu ninsori abundente şi viscol.

Potrivit celor mai noi informaţii oferite de Adi Beta pentru Can Can , în carambol au fost implicate 25 de camioane si 13 masini mici. În cadrul unui interviu, tânărul a povestit cum s-a întâmplat nenorocirea.

„Au fost două accidente. La cel de-al doilea, un tir s-a oprit pe avarii, iar toţi au venit sanie. A intrat în prapeţi şi apoi pe sensul nostru de mers, a povestit Adi Beta.

Și Irinel Ciurus, un alt şofer român, a filmat groaznicul accident din Cehia. Imaginile înregistrate, dar şi fotografiile multe pe care le-a făcut, le-a urcat pe pagina sa de Facebook. Prietenii românului au reacţionat imediat la postare şi l-au întrebat speriaţi dacă a păţit ceva. Din fericire, se pare că şoferul român nu a fost rănit în urma carambolului de pe autostrada cehă.

„Dezastru, frate, nenorocire”, a spus şoferul român, care a reuşit să înregistreze şi să posteze pe Facebook primele imagini de la accident.

Poliţia cehă a anunţat că,  în urma carambolului de pe autostrada principală dintre Praga şi Brno, cel puţin o persoană a fost rănită. Atorităţile din Cehia au mai spus că în incidentul teribil au fost implicate mai mult de 10 camioane şi două maşini, potrivit rapoartelor preliminare.