Tragedie în Italia. Patru români au murit

Patru români au murit, iar altul este în stare gravă după ce autoturismul cu care fugeau de agenţi de poliţie a intrat în coliziune cu un autocamion, în sudul Italiei, vineri 18 ianuarie a relatat La Repubblica.

Accidentul s-a produs pe Drumul naţional Telesina 372, în apropierea localităţii Alvignano, în regiunea Campania, la nord de oraşul Napoli.

Şoferul unui vehicul Skoda a refuzat să oprească la semnalele agenţilor de poliţie. Agenţii de poliţie au început să urmărească vehiculul. După aproximativ 20 de kilometri, şoferul Skodei, în care aflau în total cinci persoane, a încercat să depăşească un TIR, dar, pentru a evita un alt vehicul care venea din sens opus, a intrat sub autocamionul pe care încerca să îl depăşească.

Patru dintre persoanele din autoturismul Skoda au murit, iar una este în stare gravă. Cele cinci persoane sunt români, au declarat surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de publicaţia La Repubblica, precum şi de site-urile ImolaOggi.it şi Sussidiario.net.

Doi dintre români au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate ale autoturismului, în timp ce alţi doi au fost proiectaţi prin parbriz. Toţi cei patru au murit pe loc din cauza rănilor extrem de grave suferite.

O femeie, aflată în maşina românilor, a fost grav rănită şi a ajuns în stare critică la un spital din apropiere. În autoturismul românilor, poliţiştii au descoperit o cantitate importantă de bijuterii din aur, cel mai probabil furate în urma jafului de la bijuterie.

De același autor

Related Articles