TIR românesc sechestrat în Germania. Șoferul și patronul amendați

Poliţiştii din Munster – Germania  sechestrat un  TIR românesc după ce l-au oprit  pe o autostradă din Munster pentru o inspecție de rutină . Camionul avea atât de multe defecţiuni încât ar fi trebuit scos din circulaţie şi radiat a relatat publicația germană www.wn.de.

Poliţiştii germani au oprit vineri, 1 februarie, un camion românesc pe autostradă, în apropiere de Munster, şi l-au escortat apoi în parcarea Munsterland- Vest, unde TIR-ul a fost supus unei inspecţii tehnice. Un inspector specializat a rămas extrem de surprins când a văzut cum arăta maşina.

Oamenilor legii le-a atras atenţia faptul că parbrizul camionului era complet crăpat, dar apoi au descoperit că de fapt asta era cea mai mică dintre probleme.

Eşapamentul era distrus complet, sistemul antiblocare al frânelor nu funcţiona deloc, iar sistemul de direcţie era defect. Mai mult, roţile de pe prima osie a semiremorcii nu mai aveau deloc frâne, la două dintre pneuri.

Şoferul român în vârstă de 30 de ani a primit o amendă, la fel şi patronul camionului, tot un român, iar TIR-ul a fost sechestrat în parcare, scrie

De același autor

Related Articles