Spania: O româncă de 34 de ani și bebelușul ei de 6 luni au căzut de la 50 de metri înălțime

Accident teribil astăzi în Spania, acolo unde o româncă s-a prăbușit, împreună cu bebelușul ei de numai șase luni, din turnul castelului Denia (Alicante), de la aproximtiv 50 de metri înălțime.

Conform presei iberice accidentul a avut loc sâmbătă, 26 august, în jurul orei 11.40 dimineața și în mod miraculos nici mama și nici bebelușul său nu au murit. Românca se afla în vizită la castel împreună cu soțul său și bebelușul iar motivul prăbușirii celor doi este încă necunoscut.

Românca și bebelușul au supraviețuit în mod miraculos

Românca și bebelușul său au căzut peste plasa de sârmă care acoperă stâncile din jurul castelului și intervenția echipajelor de urgență a fost una anevoioasă deoarece accesul la locul în care erau căzuți cei doi a fost extrem de anevoios.

Echipajele de urgență sosite la fața locului au constatat că românca de 34 de ani suferea de multiple leziuni la nivelul toracelui și capului în timp ce copilul avea de asemenea leziuni la nivelul capului. Cei doi au fost transportați în stare conștientă la spitalele din Denia (mama) și La Fe (bebelușul). Având în vedere faptul că mama avea bebelușul în brațe este foarte probabil ca să-l fi protejat de impactul cu stâncile cu propriul ei trup.  Presa spaniolă nu a oferit încă detalii dacă viața celor doi este pusă în pericol de rănile suferite.

Autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a determina cauzele exacte ale acestui accident.

De același autor

Related Articles