O adevărată tragedie a lovit o familie din Bistrița după ce un șofer român de TIR, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit mort, sâmbăta trecută, într-o parcare a unei benzinării din Franța. a relatat Libertatea.

Plecat în cursă din Spania spre Germania, Florin Ciunterei nu a mai luat legătura cu familia de câteva zile.Temerile că ceva rău s-ar fi petrecut cu el s-au adeverit sâmbătă, când familia a primit groaznica veste: Florin a fost găsit mort în cabina camionului, într-o benzinărie din Franţa.

Vineri, familia lui Florin Ciunterei din Bistriţa, fost militar MapN, ulterior şofer pe TIR, a început să aibă bănuieli sumbre, deoarece acesta nu mai răspundea la telefon. Colegii de breaslă, comunitatea șoferilor, au început căutările lansând apeluri inclusiv pe Facebook, indicând semnalmentele şi camionul pe care lucra în speranţa că vor reuşi sa îl găsească.

„Căutăm pe un prieten bun care de două zile nu răspunde la telefon. Familia e îngrijorată! Dacă vreun coleg vede mașina din fotografie în vreo parcare cu perdelele trase vă rog din suflet să încercați să vedeți ce se întâmplă și să ne anunțați !!  Pe șofer îl cheamă Florin CF Ciunterei ! Auto Volvo albastru BN 05 FDR. E plecat pe ruta Barcelona (SP) către 33649 Bielefeld (DE). Ultimul contact cu familia a fost de undeva din Franța!!!Vă rog să distribuiți mai departe postarea! Sperăm că Bunul Dumnezeu să ne ajute să aflăm cât mai repede vești de la el!Mulțumesc anticipat!”, se arată în postarea de pe Facebook.

În urma mobilizării colegilor camionul a fost identificat într-o benzinărie lângă Nancy iar în cabina TIR-ului au găsit si trupul fără suflare al  lui Florin Ciunterei. Prima ipoteză este cea aunui atac de cord dar politiştii cercetează in continuare cazul pentru astabili cu exactitate cauza decesului.

Florin avea 50 de ani şi a lăsat în urma lui soţia şi fiul de 22 ani, şi el cadru MApN.